Årstakliniken | Årstakliniken söker en Legitimerad djursjukskötare
768
page-template-default,page,page-id-768,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Årstakliniken söker en Legitimerad djursjukskötare

Vi på Årstakliniken behöver utöka personalen på poliklinik och operation. Vi söker i första hand en legitimerad djursjukskötare med narkoskunskap. Arbetstiden omfattar 80-100% med dag- och kvällspass.

Årstakliniken ligger i ljusa lokaler i närheten av Globen med bra kommunikationer. Kliniken har poliklinik, internt lab, digital röntgen, tandröntgen, ultraljud, 2 st operationssalar och fodershop.
Patientantalet ligger runt 14 000 besök/år med god tillströmning av nya kunder.

Kliniken är privatägd.

Våra öppettider är måndag-torsdag 08.30-20.00, fredag 08.00-16.30. Helger och röda dagar är kliniken stängd.

Sänd din ansökan till
anita.nyman@arstakliniken.se
maria.chressman@arstakliniken.se

Välkommen med din ansökan senast 14/5.
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har hunnit gå ut.

Har du ytterligare frågor så sänd ett mail till någon av ovanstående adresser.
Besök gärna in vår hemsida www.arstakliniken.se