Årstakliniken | VetPlan
746
page-template-default,page,page-id-746,page-child,parent-pageid-145,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

VetPlan

Nu kan du abonnera på förebyggande vård som syftar till att ditt djur skall må bra och minska riskerna för allvarliga hälsoproblem. Med VetPlan® får du en egen hälsoplanering över året till en fast månadskostnad som betalas via autogiro.
I abonnemanget ingår bland annat vissa undersökningar och vaccinationer, samt nära vårdkontakt, råd och vägledning. Vi kommer automatiskt att kalla dig och ditt djur till de olika kontrollerna och du slipper hålla reda på när det är dags att beställa tid för vaccinationer och hälsoundersökningar. Med VetPlan® får ditt djur regelbunden tillsyn och vår förhoppning är också att VetPlan® och ett ökat hälsomedvetande leder till lägre kostnader genom ett minskat behov av avancerad veterinärvård. VetPlan finns för både hund och katt.

Läs mer om VetPlan hund 
Läs mer om VetPlan katt 

Registrering sker på kliniken. Du ansluter dig genom att besöka oss på Årstakliniken då du också betalar den första månaden kontant. VetPlan löper över tolv månader och du har 14 dagars ångerrätt. Efter tio månader får du en automatisk påminnelse i fall du vill säga upp VetPlan, vilket i så fall ska göras senast en månad innan utgången av abonnemanget.