Om Årstakliniken

Välkommen till en personlig klinik med stora resurser!

Djurkliniken är välutrustad med digitalröntgen, eget lab, operationsavdelning, ultraljud samt tandröntgen och möjlighet för tandkirurgiska åtgärder. Så väl väntrum som undersökningsrum och operationsuppvak är uppdelade för hund och katt för att minska stress hos våra djur.

Vi satsar även på förebyggande friskvård som vaccinationer, tandvård och viktprogram. I vår shop finns ett brett sortiment av foder, kosttillskott samt tandvårdsprodukter.

Vi finns i fräscha lokaler med goda parkeringsmöjligheter och med närhet till tvärbana och bussar samt inom gångavstånd från Globenområdet.

Castellum har avgiftsbelagt all parkering. Det kostar 15:-/timme och går att stå på de lediga platserna i området eller på vår kundparkering. Parkeringen betalas via Aimos (fd Qpark)app MobilPark. Zonkoden är 3405
Sedan 1/1-2017 är även parkeringen längs med gatan avgiftsbelagd av Stockholms Stad. Den biljettautomaten finns på andra sidan av rondellen uppe vid Skulptörvägen eller betalas via Stockholms stads parkeringsapp. Det är taxa 4 som gäller hos oss

Mer om Årstakliniken